Meny Stäng

Kungsgatan 48, 1 tr.
SE-111 35 Stockholm

hallbartarbetsliv@partsradet.se
+46 (0) 730-72 55 18

Org.nummer 802400-2480
BG 5914-9419

Följ oss på Facebook och LinkedIn

Hållbart arbetsliv in English

Hållbart arbetsliv lanserar intresse-anmälningssajt

Nu lanseras Partsrådets program Hållbart arbetslivs intresseanmälningsajt. På hallbartarbetsliv.nu hittar du all information du behöver om programmet – från våra tjänster till kommande evenemang. Man kan även enkelt göra en intresseanmälan till de tjänster ni på er myndighet är intresserade av.

I samband med lanseringen får även programmet en tydligare lila färg och en programsymbol, för att du lättare ska känna igen programmet som syftar till att bidra till en bättre arbetsdag, varje dag i hela den statliga sektorn.

Programchef Emilia Liljefrost berättar mer om utvecklingen:

- Nu har vi tydligt samlat all information om våra tjänster, om hur man gör ett partsgemensamt avrop och om vad som pågår i programmet på hallbartarbetsliv.nu. Vi har underlättat för partsföreträdare att enkelt få en överblick om allt som erbjuds i programmet för att gemensamt komma överens om vilka tjänster man vill ta del av på myndigheten. Självklart når man också sajten via partsrådet.se.

Gå in på hallbartarbetsliv.nu för att ta del av programmets tjänsteutbud och anmäla intresse för våra tjänster. När ni gjort det återkommer programkontoret med mer information och stöttar er på vägen till ett avrop av någon eller några av våra tjänster, som är kostnadsfria att ta del av.