Meny Stäng

Kungsgatan 48, 1 tr.
SE-111 35 Stockholm

hallbartarbetsliv@partsradet.se
+46 (0) 730-72 55 18

Org.nummer 802400-2480
BG 5914-9419

Följ oss på Facebook och LinkedIn

Hållbart arbetsliv in English

Vi ställer om: Programmet Hållbart arbetsliv är till för er medlemmar

Vi befinner oss i en exceptionell tid med anledning av viruset COVID-19. Programmet Hållbart arbetsliv fortsätter sin verksamhet och stöttar Partsrådets 247 medlemmar, men våra arbetssätt påverkas. Vi är solidariska med riskgrupper och har stor respekt för människors oro. Samtidigt följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer och följer läget noggrant.

Just nu är vi i dialog med många av er statliga myndigheter för att boka om eller digitalisera möten framöver. Det avgör ni på er myndighet. Vår målbild är att ställa om, inte ställa in. Nu är vi i ett tidigt stadie och Folkhälsomyndigheten menar att en kollektiv immunitet byggs upp i befolkningen med tiden. I dagsläget innebär det att vi ställer in när vi måste, men ställer om där vi kan. Vår verksamhet fortsätter och anpassar sig efter våra medlemmars behov och förutsättningar.

Partsrådets program för hållbart arbetsliv etablerades för att främja stabila sjuktal och ett längre arbetsliv. Vi svarar på samtidens utmaningar – digitalisering, demografisk utveckling och ökad upplevd komplexitet. Den pågående samhällskris vi är inne i nu påverkar vårt arbetsliv enormt. Vi behöver former för att härbärgera både osäkerhet och snabb föränderlighet. Detta är del i förutsättningar för ett hållbart arbetsliv på lång sikt.  

För den som redan nu vill utforska vårt erbjudande digitalt, kan vi till exempel rekommendera vår podcast, våra webbinarium och artiklar om våra tjänster. Vi kommer även fortsätta med vår planerade webbinarieserie under våren.

Hör av er till oss – våra tjänster går fortfarande att avropa och vi är fortsatt dialog med er. Partsgemensamt arbete är ett utvecklingssamarbete, och det fortsätter vi stötta i denna tid. Vi finns tillgängliga både per telefon och digitalt. Ni når oss alltid på hallbartarbetsliv@partsradet.se.

Hälsningar Emilia Liljefrost, programchef Hållbart arbetsliv