Meny Stäng

Regeringsgatan 67, 7 tr.
SE-111 56 Stockholm

hallbartarbetsliv@partsradet.se
+46 (0) 730-72 55 18

Org.nummer 802400-2480
BG 5914-9419

Följ oss på Facebook och LinkedIn

Hållbart arbetsliv in English

Öppet hus i Göteborg

När 25 september kl. 13.00-17.00
Var Radisson Blu Scandinavia hotel, Göteborg
Pris Kostnadsfritt

Är du nyfiken på tjänsterna från Hållbart arbetsliv?

Nu har du möjlighet att höra mer om programmet och träffa oss från programkontoret Hållbart arbetsliv. Den 25 september bjuder vi in till öppet hus i Göteborg. Under en eftermiddag får du en presentation av programmet, möjlighet att ställa frågor om tjänsterna och utbyta erfarenheter med andra myndigheter. Du kommer även att få möjlighet att träffa Trygghetsstiftelsens medarbetare för lokala omställningsmedel.

Partsrådets nya program Hållbart arbetsliv ska bidra till positiv förändring, motverka stigande sjuktal och främja ett längre arbetsliv i statlig sektor. Vi drivs av att bidra till en bättre arbetsdag, varje dag i statlig sektor. Genom Hållbart arbetsliv erbjuder Partsrådet operativt stöd till statliga myndigheter. Vi stöttar verksamhetsutveckling för långsiktig social och organisatorisk hållbarhet, genom att rusta statliga myndigheter för framtidens utmaningar idag. Vårt program av tjänster är utvecklat tillsammans med statliga verksamheter och är centralt förankrat inom det statliga avtalsområdet.

Idag erbjuder vi åtta tjänster inom programmet. De är finansierade av Partsrådet, avropas partsgemensamt och är kostnadsfria att delta i. Du kan du läsa mer om dem här. Ta chansen att träffa oss i september!

Var: Radisson Blu Scandinavia hotel, Göteborg

När: 25 september klockan 13-17. Vi börjar med lunch kl 12, meddela i din anmälan om du vill delta i lunchen.

Vem: Vi vänder oss i första hand till arbetsgivarföreträdare, som t.ex chefer och HR, och fackliga företrädare, som förtroendevalda. Vi ser gärna att arbetstagar- och arbetsgivarrepresentanter deltar gemensamt, men det är inte ett krav. Detta för att inspiration och lärdomar från dagen ska kunna tas tillvara på bästa sätt i det lokala arbetet för hållbart arbetsliv på myndigheten.

Det finns ingen möjlighet att delta via webbsändning.

Vill du veta mer eller har frågor? Hör av dig till oss på hallbartarbetsliv@partsradet.se.

Anmälan