Meny Stäng

Regeringsgatan 67, 7 tr.
SE-111 56 Stockholm

hallbartarbetsliv@partsradet.se
+46 (0) 730-72 55 18

Org.nummer 802400-2480
BG 5914-9419

Följ oss på Facebook och LinkedIn

Hållbart arbetsliv in English

Lunchseminarium Organisationsanpassad möjlighetskarta

När 29 oktober, kl. 09.30-13.00
Var 7A Centralen, Vasagatan 7, Stockholm
Pris Kostnadsfritt

Genom tjänsten Organisationsanpassad möjlighetskarta skräddarsyr vi ett externt analysteam en kartläggning av arbetsplatsen utifrån era behov och era förutsättningar. Kartläggningen syftar att bidra till friska och engagerade arbetsplatser genom att tydliggöra organisationsspecifika möjligheter och ge en grund för effektiva åtgärder samt aktualisera frågor om ett hållbart arbetsliv. Är du intresserad av att veta mer om tjänsten och hur ni gör för att ta del av den?

Den 29 oktober bjuder vi in till ett lunchseminarium om tjänsten där du får en introduktion till programmet för Hållbart arbetsliv, tjänstens syfte och innehåll samt erfarenhetsutbyten med tidigare myndigheter som tagit del av tjänsten.

Idag erbjuder vi åtta tjänster inom programmet. De är finansierade av Partsrådet, avropas partsgemensamt och är kostnadsfria att delta i. Du kan läsa mer om dem här, men ta chansen att träffa oss i september.

Var: 7A Centralen, Vasagatan 7, Stockholm

När: 29 oktober klockan 09.30-13.00 inkl. förfika och lunchmingel. Seminariet är mellan 10.00-11.30.

Vem: Vi vänder oss i första hand till arbetsgivarföreträdare, som t.ex chefer och HR, och fackliga företrädare, som förtroendevalda. Vi ser gärna att arbetstagar- och arbetsgivarrepresentanter deltar gemensamt, men det är inte ett krav. Detta för att inspiration och lärdomar från dagen ska kunna tas tillvara på bästa sätt i det lokala arbetet för hållbart arbetsliv på myndigheten.

Anmäl dig HÄR.

Vill du veta mer? Hör av dig till oss på hallbartarbetsliv@partsradet.se.